tisdag 24 maj 2011

Sodexo vann skolmatsupphandlingen på Lidingö


Idag skriver Lidingö stad på sin webbplats att Sodexo har vunnit skolmatsupphandlingen. Detta om inte upphandlingen överprövas ytterligare en gång vill säga. Enligt staden har man nu ställt tydliga och uppföljningsbara krav vilket är naturligtvis är glädjande. Vi ska begära ut avtalet så fort detta blir offentligt för att ta reda på mer vad detta innebär i praktiken. Hoppas också att företrädare för Sodexo vill kommentera hur de ser på det nya avtalet och hur förändringen kommer märkas för barnen.

2 kommentarer:

 1. Vi är mycket positiva till beslutet och avvaktar med mer djuplodande kommentarer tills dess att tiden för överprövning har gått ut. Det är glädjande att se att Lidingö kommun vill satsa kraftfullt på en förhöjd kvalitet i hela måltidsleveransen, vilket vi ser fram emot att vara delaktiga i.

  Jimmy Pettersson
  Driftområdeschef
  Sodexo AB

  SvaraRadera
 2. Tänk om ett enda barn bara någon gång kunde komma hem och säga att skolmaten varit god och att de hade njutit. När jag gick i skolan på lidingö på 70 talet var det samma mat. När ska detta brytas? det är 2012 nu och skolmaten är fortfarande inte bra. Var är Jamie Oliver?

  SvaraRadera