måndag 5 oktober 2009

Men vad tycker partierna om skolmaten?Tänkte att jag skulle sätta ihop ett litet frågebatteri så att våra folkvalda kan berätta lite hur de ser på hur stadens samarbeten skulle kunna vara formulerade. Men tji. Varken KD eller Lidingöcentern har e-post. Ska jag posta frågor i ett kuvert? Vad kommer att hända? Kommer de att svara med vanlig post? Eller ringa? Spännande ska det bli.

Har du några frågor som du tycker jag ska ställa. Maila mig gärna grafstrom[at]gmail.com.

3 kommentarer:

 1. Var har du letat information om våra e-postadresser? Kristdemokraterna har lidingo@kristdemokraterna.se. Det går också bra att skicka till mig som gruppledare: jessica@kristdemokraterna.se. Vår hemsida finns på http://www.lidingo.kristdemokraterna.se

  Borde inte vara alldeles för svårt att hitta.

  /Jessica Nyberg,
  gruppledare för Kristdemokraterna på Lidingö

  SvaraRadera
 2. Hej Jessica.
  Jag kollade på www.lidingo.se. Där hade alla partier utom Centern och KD mailadresser direkt på sidan. Hittade sedan din adress några klick ner.

  Vad roligt att du vill vara med i bloggstafetten.

  Johan

  SvaraRadera
 3. Centerpartiet har i en interpellation sept-08
  påtalat vikten av att det serveras vällagad och näringsriktig mat i skolorna, att maten inte har långa transportvägar och att den i så stor utsträckning som möjligt är baserad på ekologiska varor.
  Det krävs en flexiblare upphandlingsmodell och mer möjlighet att handla närodlat. Kanske måste också en portion skolmat få kosta mer än ca 12 kronor??

  SvaraRadera